Uitgestelde Garderobe

Jouw oude kleding vandaag, is een nieuwe garderobe voor iemand in nood.

Wist u dat ieder jaar 135 miljoen kilo kleding wordt weggegooid en verbrand? Dat zijn 10.000 vrachtwagens vol! Het Leger des Heils zamelt kleding, schoenen en textiel in waarmee we mensen die het hard nodig hebben en het milieu helpen. Als je dus je kast opruimt, doneer dan je kleding aan het Leger des Heils.

Door deel te nemen aan de actie ‘Uitgesteld Garderobe’ kunnen wij samen met u een heleboel kleding, schoenen en textiel inzamelen.

Opbrengst
Voor elke volle REBOX delen wij vijf waardebonnen uit. Voor deze bonnen kan de doelgroep zelf een setje kleding uitzoeken in één van onze tweedehands kledingwinkels, de RESHARE STORE. De bonnen hebben een waarde van 10 euro. We hebben bijvoorbeeld al veel waardebonnen kunnen verstrekken via de Voedselbank. Door deze constructie hebben ook mensen met een smalle beurs de kans iets uit te zoeken wat ze mooi vinden en wat past, voor zichzelf of voor hun kinderen. Bovendien kunnen ze ‘anoniem’ shoppen, zonder dat iemand weet dat zij tot een speciale doelgroep behoren.

Afmetingen REBOX: 60x60x115 cm. Geen ruimte voor een REBOX maar wel minimaal 25 zakken kleding? Doe de zakken in één van onze straatcontainers of bel naar 0800-0322 (gratis). We kunnen de zakken gratis bij u ophalen.