Bristol en Leger des Heils Reshare verlengen samenwerking naar beiden tevredenheid

01-02-2016

In 2015 is Bristol een inruilactie begonnen in samenwerking met Leger des Heils ReShare. Klanten kunnen herbruikbare schoenen bij de Bristol inleveren en ontvangen voor elk paar ingeleverde schoenen een Bristol kortingsbon van 15%. Met dank aan deze actie heeft Bristol in 2015 maar liefst 14.645 kg schoenen opgehaald voor Leger des Heils ReShare. ReShare geeft de schoenen weg of laat de opbrengst ten goede komen aan lokale hulpprojecten van het Leger des Heils. Deze samenwerkingsactie zou in eerste instantie duren tot eind december 2015, maar naar beiden tevredenheid wordt de samenwerking doorgezet in 2016.


Naast deze mooie actie heeft Bristol in 2015 maar liefst 4500 nieuwe(!) moonboots -speciaal voor de vluchtelingen- gedoneerd aan Leger des Heils ReShare. Deze moonboots zijn naar het Leger des Heils in Athene (Griekenland) gebracht, waar ze worden uitgedeeld aan de vluchtelingen. Hiermee wordt de zware voettocht toch iets verzacht.

Leger des Heils ReShare bedankt Bristol heel hartelijk voor al deze bijdragen en kijkt uit naar het vervolg van de mooie samenwerking!