FC Groningen organiseert grote kledinginzamelactie

30-11-2016

Op zondag 18 december organiseert FC Groningen, voor de voedbalwedstrijd FC Groningen – Go Ahead Eagles, een grote kledinginzamelactie voor het Leger des Heils. De supportersvereniging van FC Groningen roept supporters op om kleding, die men niet meer gebruikt mee te nemen naar de wedstrijd en deze te doneren in één van de containers. Broeken, jassen, schoenen en andere kleding is welkom. Het Leger Des Heils kan dit -zeker nu het winter is- heel goed gebruiken.  

De vrijdag voorafgaand, staat er al een grote zeecontainer op de Boumaboulevard aan de Kolenmuur.Op zondag worden vanaf de middag op P3 aan de Bornholmstraat ook nog een aantal rolcontainers geplaatst.

FC Groningen organiseert hetzelfde weekend een 3-gangendiner voor 50 deelnemers van het Leger des Heils. Dit 3-gangendiner vindt plaats in het Noordlease Stadion. Alle deelnemers aan het diner krijgen van het Leger des Heils een gratis setje nieuwe kleding. Die mogen ze zelf komen uitzoeken in de RESHARE STORE in Groningen. Het Leger des Heils laat niemand in de kou staan, jij toch ook niet?