Gratis shoppen bij de ReShare Store voor klanten van de Voedselbank

18-03-2016

Gisteren heeft de ReShare Store Breda 500 cadeaubonnen gedoneerd aan de Voedselbank Breda. De cadeaubonnen zijn bestemd voor in de pakketten van de voedselbank.

De ReShare Store is een hippe tweedehands & vintage kledingwinkel. Als onderdeel van haar missie wil de ReShare Store graag te hulp schieten bij armoedebestrijding. Naast de goedkope, maar kwalitatief zeer goede tweedehands kleding die de ReShare Store aanbiedt wil zij op deze manier haar steentje bijdragen. Met de cadeaubon voor gratis kleding kunnen de klanten van de Voedselbank Breda zelf kleding uitzoeken in de ReShare Store. Er worden geen kant-en-klare pakketjes gemaakt die de mensen kunnen ophalen, nee, ze gaan gewoon lekker zelf shoppen en uitzoeken wat ze mooi vinden en hen goed staat.

De ReShare Store
Een moderne, frisse winkel, dicht bij het hart van het Leger des Heils. Leuke sociale prijzen, een gezellig gesprek, een werkplek voor vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bovendien een plek waar veel verschillende mensen komen om te shoppen. De een omdat er op de kleintjes gelet moet worden, de ander omdat die er graag hip uitziet in unieke items en weer een ander om het milieu niet te belasten. Door het hergebruik van kleding hoeft er namelijk minder kleding gemaakt te worden. Deze diversiteit maakt shoppen in de ReShare Store een unieke beleving!  

Kleding doneren
Wil je ook helpen? Kom dan lekker shoppen bij de ReShare Store en/of doneer je kleding in de winkel. Door te shoppen steun je ook het goede doel. De opbrengsten komen namelijk weer ten goede aan de goede doelen van het Leger des Heils in binnen- en buitenland. De ReShare Store in Breda is te vinden aan de Markendaalseweg 50.