Kom vakantiewerk doen in de ReShare Store

02-07-2018

Twijfel je nog? Tijdens je vakantie extra geld verdienen of je toch inzetten voor het goede doel? Doe het allebei en kom werken in de ReShare Store!

Voor de zomerperiode zijn wij in meerdere provincies op zoek naar flexibele vakantiekrachten die zich willen inzetten in een van onze ReShare Stores.

Wat je gaat doen?

  • Je ondersteunt de Floormanager.
  • Je bent in staat de Floormanager waar te nemen bij zijn/haar afwezigheid.
  • Je bent een gepassioneerde verkoper.
  • Je adviseert de klanten en biedt ze maximale service. 
  • Je draagt zorg voor de verwerking en de presentatie van de goederen

Heb jij affiniteit met mode? Ben je communicatief vaardig, representatief, klantgericht, sociaal en enthousiast? Reageer dan snel op een van de vacatures: 

Het zonnige zuiden
Voor onze vestigingen in Tilburg, Breda en Eindhoven zijn wij op zoek naar twee vakantiekrachten die beschikbaar zijn in week 29 t/m 35 voor 32 uur per week.

Achter de duinen
Voor onze vestigingen in Den Haag en Rotterdam zoeken wij twee vakantiekrachten die beschikbaar zijn in week 30 t/m 35 voor 32-40 uur per week.

Interesse in de vacatures in Noord Brabant of Zuid Holland? Neem dan contact op met Regiomanager Barbara Steen via 0800-0322 of info@reshare.nl.  

Gelderse streken
Voor onze vestigingen in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen zoeken wij een vakantiekracht voor 40 uur per week die beschikbaar is in week 30 t/m 35.

Wil je graag in Gelderland aan de slag? Neem dan contact op met Regiomanager Jurgen Terlouw via 0800-0322 of info@reshare.nl