VERO MODA deelt warmte met vrouwen in nood

24-12-2020

VERO MODA en Leger des Heils ReShare slaan handen ineen om vrouwen in nood wat warmte te geven. Onder de noemer ‘Share The Warmth’ zamelde VERO MODA de in oktober herdraagbare jassen in. Alle ingezamelde jassen zijn gedoneerd aan Leger des Heils ReShare. Dankzij de vele ingeleverde jassen hebben we veel vrouwen kunnen ondersteunen met een warme jas, dank jullie wel daarvoor.

Actie
In oktober 2020 konden shoppers in alle filialen van VERO MODA hun herdraagbare jas inleveren en hierdoor de warmte met iemand anders delen. Bij het inleveren van een jas gaf VERO MODA als dank een korting van 20% op een nieuwe jas.

Resultaat
In totaal zijn er zo’n 100 warme, herdraagbare jassen ingezameld. Alle ingezamelde jassen zijn gesorteerd in het sorteercentrum van ReShare. Michel Rosenquist, manager Retail & Marketing bij ReShare, heeft de jassen overhandigd aan Gert Jan Freeke, regiodirecteur Leger des Heils Rijnmond Zuidwest.

"Wij zijn uiteraard erg blij met de jassen die wij vanuit de actie van VERO MODA mochten ontvangen. Deze jassen zullen wij verdelen onder gebruikers van onze dag- en nachtopvanglocaties in de regio. Wie wil er in deze tijd nu geen warme jas?", aldus Gert Jan.

Ook doneren?
Wil jij ook een jas, of andere kleding, doneren ten goede van hulpverlening en kledinghergebruik? Dat kan bij alle tien de filialen van de ReShare Store of in een van onze containers.