WE-feestkleding bij ReShare Store van het Leger des Heils

29-11-2018

Vanaf vrijdag 1 december kun je terecht bij de ReShare Store als je op zoek bent naar een betaalbare en duurzame outfit voor de feestdagen. De nieuwe WE x ReShare collectie is het resultaat van een succesvolle samenwerking met WE Fashion.

Klanten konden hun gedragen feestkleding de afgelopen weken inleveren bij alle 100 WE stores in Nederland. “We zijn heel blij met de donatie van WE. Een nieuwe outfit voor de feestdagen is zo ook binnen handbereik voor mensen die het niet breed hebben, of voor mensen die om het milieu te sparen het liefst tweedehands kopen”, aldus Sietske van Geel van de ReShare Store.

Collecters item
Voor de echte fashion hunters hangt er in één van de 10 ReShare Stores een wel heel speciaal collectors item van de Nederlandse modeontwerper David Laport. Speciaal voor de lancering van de WE x Nina collectie in 2016 ontwierp hij een zestal unieke designerstukken voor de catwalkshow die te zien was in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Eén van deze zes exclusieve stukken is voor een kleine prijs te vinden in één van de ReShare Stores.

WE-feestkleding NEW IN