Winnaars Textielmijlpaal campagne Leger des Heils Reshare en Omrin bekend

02-02-2016

Begin december 2015 startten Leger des Heils Reshare en Omrin de ‘Textielmijlpaal campagne’ waarmee goede doelen in aanmerking kwamen voor een donatie van een mooi geldbedrag. Het goede doel dat de meeste stemmen kreeg, was het Ronald McDonald Huis Friesland. De nummer twee en drie zijn geworden: Stichting Present en Resto VanHarte Leeuwarden. Binnenkort worden, tijdens een feestelijk moment, cheques ter waarde van 6000, 4000 en 2500 euro aan deze drie goede doelen uitgereikt.

In december 2015 werd de 2000ste ton textiel door Omrin ingezameld. Dit was een mijlpaal in de succesvolle textielinzamelingscampagne samen met Leger des Heils ReShare. Met het ingezamelde textiel konden 265.000 mensen van nieuwe kleding worden voorzien. Om wat terug te geven aan de maatschappij werd via de Textielmijlpaalcampagne een deel van de textielopbrengst geschonken aan goede doelen in de regio.

Tot 1 februari 2016 kon er gestemd worden via Facebook op één van de genomineerde goede doelen waaraan een donatie zou worden geschonken. Alle goede doelen hebben verheugd gereageerd op hun nominatie en zelf ook hun achterban aangemoedigd zoveel mogelijk te stemmen. Velen hebben hier opvolging aan gegeven. Voor meer informatie over de textielcampagne kijkt u op: www.omrin.nl/textiel