Zamel textiel in voor het Leger des Heils

06-03-2017

Wist je dat ieder jaar 135 miljoen kilo kleding wordt weggegooid en verbrand? Dat zijn 10.000 vrachtwagens vol! Het Leger des Heils zamelt kleding, schoenen en textiel in waarmee we mensen die het hard nodig hebben en het milieu helpen. Als je dus je kast opruimt, doneer dan je kleding aan het Leger des Heils.

Voor elke volle REBOX deelt het Leger des Heils vijf waardebonnen uit. Voor deze bonnen kan iemand die niet veel te besteden heeft een setje kleding uitzoeken in één van onze tweedehands kledingwinkels, de RESHARE STORE. De bonnen hebben een waarde van 10 euro. Met de bon hebben ook mensen met een smalle beurs de kans iets uit te zoeken wat ze mooi vinden en wat past, voor zichzelf of voor hun kinderen. Bovendien kunnen ze ‘anoniem’ shoppen, zonder dat iemand weet dat zij tot een speciale doelgroep behoren.

Wanneer?
De actie ‘uitgestelde garderobe’ begint zodra de REBOXEN er staan. Dat zal tussen 20 t/m 24 maart 2017 zijn. Tussen 8 en 12 mei 2017 worden de REBOXEN weer opgehaald. De actie is dan ten einde.

Aanmelden:
http://www.reshare.nl/actie