Kleding doneren

Tweedehands kleding en textiel doneren? Doe dat bij ons: Leger des Heils ReShare. Wij zamelen tweedehands, of gebruikte, kleding, schoenen en textiel in waarmee we mensen en milieu kunnen helpen. Dus als jij jouw kledingkast opruimt, doneer dan jouw kleding aan Leger des Heils ReShare bij een van onze kleding- en textielcontainers, in onze winkels of door het op te laten halen. De kleding en textiel die jij aan ons doneert, geven wij een mooie nieuwe bestemming. We geven het bijvoorbeeld weg bij nood en verkopen het in onze eigen tweedehands – en vintage kledingwinkels: de ReShare Stores.  

Inleveren

Je kan op veel plekken in Nederland jouw tweedehands kleding aan ons doneren, bijvoorbeeld bij onze ReShare Stores of in een van onze textielcontainers. Help ons om de textiel en kleding zo goed mogelijk te hergebruiken door van tevoren te controleren wat we kunnen gebruiken en hoe je het kan doneren.

Kleding aan huis op laten halen

In sommige plaatsen in Nederland, zoals Breda, Tilburg en een deel van Amsterdam, halen wij de kleding gratis bij jou thuis op. Vanaf 2 a 3 zakken komen we al langs. Check of we bij jou in de buurt rijden en maak direct een afspraak.

Inleverlocaties
Gratis op laten halen aan huis

Postcode of plaats