Nieuwe ReShare Store in hartje Rotterdam officieel geopend door Wethouder Grauss

Het nieuwe winkelpand van de ReShare Store Rotterdam, de tweedehands – en vintage kledingwinkel van het Leger des Heils, werd zaterdag 17 juli feestelijk geopend. Wethouder Grauss van de ChristenUnie knipte het lintje door en opende daarmee officieel de deuren.

Feestelijk moment

De plechtigheid werd geopend door Michel Rosenquist, manager Retail & Marketing bij ReShare. Hij vertelde aan de gasten: “Ik ben enorm trots op deze mooie nieuwe winkel, op deze fantastische locatie, waarmee we het Leger des Heils in het hart van de stad brengen. We zijn een winkel waar mensen uit alle lagen van de samenleving welkom zijn. Zoals op onze gevel aangegeven: we zijn er ook voor jou; een uitnodiging aan eenieder om bij ons binnen te komen”.

Wethouder Michiel Grauss, van de ChristenUnie was aanwezig om het lintje van de nieuwe Store officieel door te knippen. Wethouder Grauss is o.a. verantwoordelijk voor armoedebestrijding in de gemeente Rotterdam. In het licht van zijn aanwezigheid en zijn goede werk in de gemeente, doneerde Leger des Heils ReShare kledingbonnen t.w.v. €5000 aan de wethouder.

Simon Smedinga, operationeel directeur ReShare: “Ondanks onze sociale prijzen, zullen er alsnog mensen zijn die zo weinig financiële middelen hebben dat ze ook onze Store voorbij lopen. Om hier een oplossing voor te bieden, doneren wij 500 cadeaubonnen van €10 aan wethouder Grauss en de gemeente Rotterdam, om weg te geven aan mensen die dit nodig hebben”.

Na deze overhandiging sprak Wethouder Grauss over de verantwoordelijkheid van de overheid om mensen in nood te helpen en zijn bewondering voor het Leger des Heils en haar werk voor mensen zonder helper. Hiermee knipte hij het lintje door en opende officieel de deuren van de nieuwe Store. Hierna was iedereen welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje, en natuurlijk om te shoppen.

Alle artikelen