Kleding doneren

Jaarlijks wordt er in Nederland 135 miljoen kilo kleding weggegooid en verbrand. Dat zijn 10.000 vrachtwagens vol. Zonde! Het Leger des Heils zamelt kleding, schoenen en textiel in waarmee we mensen die het hard nodig hebben en het milieu helpen. Als je dus je kast opruimt, doneer dan je kleding aan het Leger des Heils.
image

Er zijn verschillende mogelijkheden om kleding te doneren aan Leger des Heils Reshare:

KLEDING INZAMELPUNTEN
Door heel Nederland zijn Leger des Heils inzamelpunten waar u uw kleding kunt doneren. Naast kleding kunt u ook ander textiel en schoenen bij ons inleveren.

REBOX
Organiseer zelf een inzamelactie op uw werk, school of in de kerk met behulp van onze handige REBOX. De mogelijkheden zijn eindeloos: wij kunnen uw actie op maat snijden en denken graag met u mee over alle mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

HUIS-AAN-HUIS ACTIE
In verschillende gemeenten organiseert het Leger des Heils huis-aan-huis acties voor het ophalen van kleding, schoenen en textiel. Wanneer wij een huis-aan-huis actie bij u in de buurt houden, ontvangt u automatisch een envelop met een kledingzak. Op de envelop staat alle benodigde informatie.