ReShare Punten

Wist je dat je bij de ReShare Stores in de buurt kunt sparen voor leuke beloningen?

Om elk bezoek nog plezieriger te maken, verdien je bij elke donatie en aankoop in een Store ReShare-punten. Die punten kunnen ingezet worden voor allerlei beloningen. Zo kun je voor 10 punten al een leuke stropdas uitkiezen, of gezellig gratis een kopje koffie drinken bij ons in de winkel! Bovendien kun je blijven sparen voor kassakortingen of donaties die kunnen oplopen tot €30,-. 

Kom langs bij een van onze Stores en ontvang je eerste punten!

Hoe begin je met sparen?

Er zijn 3 verschillende manieren waarmee je kunt sparen. Dit kan via de Apple/Google wallet, de Piggy app, of je met een fysiek pasje. Je begint met sparen door een account aan te maken bij Piggy. Tijdens het afrekenen in een van onze ReShare Stores, kun je jouw QR-code laten zien, en krijg je 1 punt voor elke uitgeven euro. Hierna kun je jouw gespaarde punten inwisselen voor leuke beloningen. 

De beloningen van ReShare

Voorwaarden
- Om te kunnen sparen moet je in het bezit zijn van de app of een spaarkaart, welke in onze vestigingen te verkrijgen is
- Bij iedere vestiging kunnen spaarpunten gespaard én ingewisseld worden.
- Voor iedere bestede euro wordt één punt uitgegeven.
- Gespaarde punten gelden niet in combinatie met andere acties.
- Bij het uitgeven van punten wordt het bedrag van de rekening naar beneden afgerond. Voor een bedrag van €14,65 worden bijvoorbeeld 14 punten uitgegeven.
- Het maximum spaarbedrag per bezoek is €1000,-, het maximumaantal per bezoek uit te geven punten is dus 1000. Er worden voor het gedeelte van de bestedingen boven €1.000,- dan ook geen punten uitgegeven.
- Beloningen en waardes kunnen zonder verdere mededeling worden veranderd.
- Punten zijn niet overdraagbaar