ReShare Store Eindhoven

access_time Vandaag open van 10:00 - 17:30
location_on
Vrijstraat 21
5611 AT Eindhoven
phone
directions_bus
access_time
Ma: 12:00 - 18:00
Di: 10:00 - 18:00
Wo: 10:00 - 18:00
Do: 10:00 - 18:00
Vr: 10:00 - 18:00
Za: 10:00 - 17:30
Zo: gesloten

De winkel

Hier verkopen wij mooie tweedehands- en vintage kleding voor een eerlijke prijs én bieden we, aan iedereen die daar behoefte aan heeft, een kopje koffie en een luisterend oor aan. Je kunt in alle ReShare Stores ook kleding doneren.

JOSH V heeft ons geholpen om onze naaiateliers in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Deventer en Tilburg te optimaliseren. Zo kunnen wij jouw ReShare Store kleding voor een kleine prijs repareren. JOSH V klanten kunnen bij ons terecht voor een gratis aanpassing of reparatie. Zo helpen we elkaar en onze klanten om kleding langer te dragen.

"Ik vind het fantastisch als klanten in eerste instantie niet door hebben dat alles in onze winkel al een eerder leven heeft gehad. Dat wil zeggen dat de uitstraling en de presentatie van onze winkel hetzelfde is als van een "normale" winkel.

De diversiteit van onze vrijwilligers, maar ook van onze klanten is iets waar ik heel blij van wordt. Er is hier ruimte en aandacht voor iedereen. 

De samenwerking met ander organisaties binnen Eindhoven vind ik geweldig. Het hebben van een gezamenlijk doel, namelijk de wereld een beetje schoner en mooier maken, helpt daarbij natuurlijk enorm.".

Wendy, Floormanager Eindhoven

Duurzaamheid

Wij zetten ons in voor het welzijn van mens & milieu.

Samenwerken

Word vrijwilliger en draag bij!