Josh V

ReShare X Josh V

Wij staan voor duurzaamheid. Hoe langer jij met jouw kleding kan doen, hoe beter. Dus liever repareren dan weggooien! Daarom repareren wij graag de kleding die je bij ons aanschaft voor een kleine prijs. Zo gaan de items nog langer mee en heb jij een duurzamere kledingkast.

Samenwerking met Josh V

In een speciale samenwerking met Josh V is het zelfs mogelijk om jouw Josh V item helemaal kosteloos* te repareren. In de ReShare Stores in Den Haag, Deventer, Rotterdam,  Tilburg, Amsterdam en Eindhoven kun je jouw JOSH V kledingstuk(ken) langsbrengen.

Alle reparaties worden uitgevoerd door vrijwilligers. Afhankelijk van de kennis en kunde die op dit moment aanwezig is in de winkel streven wij ernaar jouw item binnen 20 minuten te repareren. Indien dit niet mogelijk is kan het kledingstuk op een afgesproken moment worden opgehaald. Lees voor alle voorwaarden voor de gratis reparatieservice in de FAQ op de website van JOSH V: https://joshv.com/faq/kledingreparatie

*Onder de gratis reparatieservice voor Josh V items vallen de volgende reparatie- en herstelwerkzaamheden:

  • JOSH V-knoop (opnieuw) aanzetten
  • Losse naden en (blinde) zomen repareren
  • Lusje vastzetten
  • Eigen JOSH rits (in aanzet) bv. gat/scheur/los naatje
  • Extra materialen aanzetten (elastiek)
  • Kleine scheuren of gaten stikken/repareren (0-2 cm)
  • Rok, broek, jurk aan onderzijde inkorten (eenvoudige handeling/geen extra stof)
  • Rok, broek, jurk aan onderzijde langer maken door middel van uitnemen van de zoom (eenvoudige handeling/geen extra stof)

Let op:

In de bepaling van de complexiteit van de reparatie en herstelwerkzaamheden is de inschatting van de coupeuse/ReShare Store-medeweker leidend.

Alle JOSH V-kledingstukken vallen binnen de aangeboden gratis service, met uitzondering van sieraden, accessoires, tassen, panty’s, schoenen, ‘garment care’ en JOSH V Home.

Deze producten vallen niet onder de service.Het repareren van het kledingstuk duurt gemiddeld 7 tot 9 werkdagen vanaf het moment dat het bij de ReShare Store is ingeleverd.

Bij twijfel over een productiefout, gelieve eerst contact opnemen met de JOSH V customer service.

Heb je bij de ReShare Store een item gekocht en wil je die laten repareren? Dat kan! Een knoopje aanzetten doen we voor € 1. Overige reparaties, aanpassingen of herstellingen doen we vanaf € 5. We kijken altijd per geval naar de mogelijkheden en kosten. Loop vooral eens bij ons binnen.