Zakelijke restpartijen vanuit groothandelaren

Leger des Heils ReShare geeft graag een mooie nieuwe bestemming aan stocklots, of overgebleven voorraden.

Stocklots

Stocklots, deadstock, overstock. Allemaal namen voor dezelfde overgebleven, geruilde of onverkoopbare kleding die ruimte en geld kost. Elke fabrikant, importeur en winkelier heeft ermee te maken. ReShare wil jou motiveren om op een verantwoorde en waardevolle wijze restpartijen af te voeren. We streven naar een nauwe, gepersonaliseerde, samenwerking waarin de win-win wordt gemaximaliseerd. Hierbij is meer mogelijk dan je misschien denkt.

Zakelijke inzameling en donatie

Wij gaan de samenwerking aan met groothandelaren die zich ook graag inzetten voor mens en milieu, en in het speciaal hergebruik van tweedehands kleding en textiel.

De voordelen voor jou:

  • Gratis afvoer van jouw kleding-/textiel-/schoenen overschotten
  • Fiscaal voordeel: jouw donatie is aftrekbaar als gift
  • Samenwerken met Leger des Heils ReShare is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Heb jij interesse in het doneren van stocklots aan Leger des Heils ReShare? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden. 

Wat gebeurt er met de kleding?

Leger des Heils ReShare verwerkt jaarlijks zo’n 20 miljoen kilo kleding. We geven het gratis weg aan mensen in nood, verkopen het tegen sociale prijzen in onze tweedehands kledingwinkels en verkopen het aan sorteerbedrijven. Met dit geld steunen we hulpaanbod van het Leger des Heils. Jaarlijks helpt het Leger des Heils 58.000 mensen in Nederland. Natuurlijk sparen we met het hergebruik ook het milieu. Iedere kilo kleding die we opnieuw gebruiken, scheelt 3,4 kg CO2. Simpelweg omdat we daarvoor geen nieuwe kleren hoeven te maken.