Tweedehands kledingwinkel

Een gedeelte van de kleding die ReShare inzamelt, gaat naar de tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils, de ReShare Store. Iedereen is hier welkom. Er wordt kleding verkocht aan mensen die rondkomen van een minimum, maar ook aan mensen die de voorkeur hebben voor tweedehands vanuit milieuoogpunt of omdat ze op zoek zijn naar iets unieks. De opbrengst komt volledig ten goede aan het hulpaanbod van het Leger des Heils, bijvoorbeeld aan projecten met tienermoeders, jeugdzorg of arbeidsre-integratie.
image

De ReShare Store is een frisse, eigentijdse tweedehands kledingwinkel met een sociaal karakter. Er is veel mooie, kwalitatieve tweedehands en vintage kleding voor een kleine prijs te vinden. Omdat we het belangrijk vinden dat mensen een fijne winkelervaring hebben, is de ReShare Store overzichtelijk, fris en modern ingericht. Tweedehands winkels hebben vaak een stoffig imago, maar de ReShare Store bewijst het tegendeel!

Het sociale karakter van de winkel blijkt uit het fijne personeel, met een luisterend oor als er wat extra aandacht nodig is of een kopje koffie om even op te warmen of rust te nemen. Mensen die geen geld hebben voor tweedehands kleding krijgen een waardebon, bijvoorbeeld in samenwerking met de Voedselbank. Ook het milieu profiteert van de tweedehands verkoop. Omdat er minder nieuwe kleding nodig is, besparen we schaarse grondstoffen.

Op www.resharestore.nl vind je de adressen en openingstijden van onze winkels. De komende jaren breiden we het aantal filialen uit. Houd ons dus vooral in de gaten. En als je een bezoekje brengt aan de ReShare Store? Neem dan ook gerust jouw oude kleding mee: dan geven wij wie weer een nieuwe bestemming.